Foto impressie Open Atelierdagen 2011

Maatje van Eck maakte een filmpje van de opening:

http://www.youtube.com/watch?v=lf42mJPKE28Vorige expositie: "Modelstudies"

Onder grote belangstelling is afgelopen zaterdag de expositie "Modelstudies" van de kunstenaars Arne van der Ree, Mio van der Lijn en Martin Verstraaten van start gegaan. Het aanwezige publiek reageerde enthousiast op het getoonde werk.

Zoals de klassieke kunstenaarstraditie het voorschrijft bestuderen Arne en Mio het menselijk lichaam als bron van inspiratie en versteviging van hun vaardigheid. Juist dit studieuze karakter brengt in de getoonde werken de beheersing van het ambacht naar voren.Ter verbreding en aanvulling van de expositie ‘Modelstudies’ worden de indrukwekkende abstracten van Martin Verstraaten tentoongesteld. De tentoonstelling nog te bezoeken t/m zaterdag 14 mei 2011.

Arne van der Ree (Oud-Beijerland, 1977) werkte eerder als illustrator voor o.a. Albert Heijn, het Ministerie van SZW en Unilever. Ook exposeerde hij o.a. op het North Sea Jazz festival, in het Fries Natuurmuseum Leeuwarden en in de Van Nelle Fabriek.

Mio van der Lijn (Zevenaar, 1967) raakte op de kunstacademie geïnteresseerd in hoe mensen als toeschouwer de lichaamshouding van een ander als gestalte ervaren, interpreteren en betekenis geven. Na verdere studie in de menselijke anatomie en werk als web developer doceert hij sinds 2005 aan de Willem de Kooning academie en instituut CMI.

Martin Verstraaten (Delft, 1958) werkte eerder als ontwerper voor o.a. Gemeente Den Haag en TNT post. Ook exposeerde hij in het Rijswijk’s museum en bij ABN Amro.<  VORIGE EXPOSITIES

   TOEKOMSTIGE EXPOSITIES